Bestrating & sierbestrating Groningen

Uw tuin laten bestraten

Wilt u uw tuin laten bestraten? Voor gemeenten en woningcorporaties kunnen wij grote bestratingsprojecten aannemen. Bijvoorbeeld bij schade aan het trottoir of het aanleggen van nieuwe bestrating bij een nieuwbouwwijk of bedrijventerrein.

Wij bezitten een groot wagenpark met eigen materieel, zodoende kunnen wij snel schakelen en alle voorkomende bestratingswerkzaamheden aan.  Uiteraard kunt u als particulier ook terecht bij J. Kuiper bestratingen. Wij zijn niet alleen uw partner als het gaat om bestrating in Groningen en omgeving, maar ook voor onderhoud aan uw bestrating.  

Ook voor sierbestrating

Ook voor sierbestrating in Groningen bent u bij ons aan het juiste adres. Bij aanleg van uw tuin of voor gemeenten en bedrijven kunnen wij de meest uiteenlopende klussen aan. Onze creatieve ideeën en vakmanschap vertalen zich naar het mooiste resultaat in uw tuin of op uw terrein. Wij zorgen ervoor dat uw tuin niet alleen uniek is, maar ook een plek is waar u graag tijd doorbrengt, met het gezin of even een moment voor uzelf.

Veelzijdig bestratings- en hoveniersbedrijf

J. Kuiper is hét veelzijdige bestratings- en hoveniersbedrijf in Groningen en omstreken. Wij gaan snel en vakkundig voor u aan het werk en zorgen dat uw oprit, terras of complete tuin worden aangelegd en omgetoverd tot een royale siertuin. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een degelijke, maar tegelijkertijd een gezellige tuin, waar u ’s zomers heerlijk met goed gezelschap kunt zitten. Verder kunt u ons ook inschakelen voor afkoppelprojecten, tuinaanleg en schuttingen. Met J Kuiper weet u altijd één ding zeker: Uw tuin is in goede handen!

Bekijk ons werk

Wilt u een indruk krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen? Onderstaande foto’s geven enkele voorbeelden weer van projecten, die wij met veel plezier hebben mogen uitvoeren. Heeft u een ontwerp gemaakt of laten maken en zoekt u een professioneel bedrijf voor uw sierbestrating en bestrating in Groningen? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sierbestrating? Neem contact met ons op door op de button hieronder te klikken, of bel naar: 06 53106043.

Contact opnemen

Bestrating in Groningen

 

J. Kuiper bestrating

Sierbestrating J. Kuiper

J. Kuiper Bestrating

Bestrating J. Kuiper

Plan uw route naar J Kuiper Bestratingen

(Sier)bestrating aan laten leggen?

Vul vrijblijvend ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! De voorkeursdatum is voor een eventuele afspraak. Doe dit minimaal twee weken van te voren. 

J. Kuiper bestratingen

Hanzeweg 21
9636 HS Zuidbroek

 

Sitemap

J. Kuiper bestratingen

J. Kuiper bestratingen

Tuin bestraten

Regenwater afkoppelen

Schutting plaatsen

J. Kuiper bestratingen 
E-mail Kuiper Bestratingeninfo@kuiperbestrating.nl
Telefoon Kuiper Bestratingen06 53106043

Meer dan 25 jaar kwaliteit in:

Tel.: 06 53106043
E-mail:
info@kuiperbestrating.nl

Sierbestrating