Bestrating & sierbestrating Groningen

Bestrating, uw tuin laten bestraten

Wilt u uw tuin laten bestraten? Voor gemeenten en woningcorporaties kunnen wij grote bestratingsprojecten aannemen. Bijvoorbeeld bij schade aan het trottoir of het aanleggen van nieuwe bestrating bij een nieuwbouwwijk of bedrijventerrein.

Wij bezitten een groot wagenpark met eigen materieel, zodoende kunnen wij snel schakelen en alle voorkomende bestratingswerkzaamheden aan.  Uiteraard kunt u als particulier ook terecht bij J. Kuiper bestratingen. Niet alleen voor het laten bestraten van uw tuin maar ook voor onderhoud aan de bestrating. 

Sierbestrating

Bij aanleg van uw tuin of voor gemeenten en bedrijven kunnen wij de meest uiteenlopende klussen aan. Onze creatieve ideeën en vakmanschap vertalen zich naar een mooi resultaat in uw tuin of op uw terrein.

Onderstaande foto’s geven enkele voorbeelden weer, die wij met veel plezier hebben mogen uitvoeren. Heeft u een ontwerp gemaakt of laten maken en zoekt u een professioneel bestratingsbedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw sierbestrating? Neem hier contact met ons op, of gebruik ons contactformulier.

Bestrating in Groningen

 

J. Kuiper bestrating

Sierbestrating J. Kuiper

J. Kuiper Bestrating

Bestrating J. Kuiper

Plan uw route naar J Kuiper Bestratingen

(Sier)bestrating aan laten leggen?

Vul vrijblijvend ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! De voorkeursdatum is voor een eventuele afspraak. Doe dit minimaal twee weken van te voren. 

J. Kuiper bestratingen

Hanzeweg 21
9636 HS Zuidbroek

06 53106043

Sitemap

J. Kuiper bestratingen

J. Kuiper bestratingen

Tuin bestraten

Regenwater afkoppelen

Schutting plaatsen

J. Kuiper bestratingen  
E-mail Kuiper Bestratingen info@kuiperbestrating.nl
Telefoon Kuiper Bestratingen 06 53106043

Meer dan 25 jaar kwaliteit in:

Sierbestrating