Bestrating & sierbestrating in Drenthe

Uw tuin laten bestraten

Wilt u graag uw tuin of oprit laten bestraten? En wilt u hier een professional voor inschakelen? Zoek dan niet verder, want K. Kuiper bestrating is dé ideale partner voor u. Voor zowel gemeenten en woningcorporaties nemen wij grote bestratingsprojecten aan. Is er schade aan het trottoir? Of wilt u graag bestrating aan laten leggen voor een nieuwbouwwijk of een nieuw bedrijventerrein? Dan zijn wij het bedrijf voor u. Daarnaast zijn wij ook voor particuliere klussen in te schakelen.

Door het eigen bezit van een groot wagenpark en eigen materieel, kunnen wij snel schakelen en klaar staan voor al uw bestratingswerkzaamheden. Ook voor particuliere klussen kunt u altijd bij J. Kuiper bestratingen terecht. Ook voor het onderhoud aan uw bestrating staan wij klaar als uw partner in Drenthe en omgeving. Wij helpen u met alles rondom bestrating.

Ook voor sierbestrating

Naast reguliere bestrating, bent u ook voor sierbestrating in Drenthe bij ons aan het goede adres. Wij nemen veel uiteenlopende klussen aan, waardoor onze ervaring en deskundigheid erg rijk is. Voor het aanleggen van uw tuin, voor gemeenten of bedrijven kunt u bij ons terecht. Wij hebben creatieve ideeën, wat in combinatie met ons vakmanschap en uw eigen ideeën alleen maar kan leiden tot de beste uitkomst en de mooiste tuin die u zich maar kunt bedenken. Wij streven altijd naar het mooiste resultaat voor uw tuin of terrein. Wij zorgen niet alleen dat u een uniek tuin krijgt, maar ook voor uw eigen plek waar u graag uw tijd doorbrengt. Of dat nou met uw vrienden of gezin is of voor een moment voor u alleen.

Veelzijdig bestratings- en hoveniersbedrijf

J. Kuiper is hét veelzijdige bestratings- en hoveniersbedrijf in het noorden. Wij zijn vakkundig en snel in ons werk en zorgen ervoor dat uw terras, tuin of oprit op de meest beste manier wordt aangelegd en omgetoverd naar uw wensen. Of u nou een degelijke, een gezellige (of combinatie daarvan) of een praktische tuin wilt. Wij kunnen u met elk idee helpen, elke klus kunnen wij met kwaliteit afronden. Ook kunt u ons voor verschillende andere projecten inschakelen, zoals afkoppelprojecten, tuinaanleg en schuttingen. Bij ons weet u in ieder geval altijd één ding zeker: uw tuin is in goede handen!

Neem contact met ons op

Heeft u zelf een ontwerp van uw gewilde bestrating? Of wilt u graag een ontwerp laten maken door een professioneel bedrijf? Zoek dan niet verder! Wij helpen u graag om de mooiste bestrating of sierbestrating te realiseren. Wilt u graag alle mogelijkheden met ons bespreken? Dan kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande button of bellen naar 0653106043.

Contact opnemen

Plan uw route naar J Kuiper Bestratingen

Vraag of afspraak maken?

Vul vrijblijvend ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! De voorkeursdatum is voor een eventuele afspraak. Doe dit minimaal twee weken van te voren. 

J. Kuiper bestratingen

Hanzeweg 21
9636 HS Zuidbroek

 

Sitemap

J. Kuiper bestratingen

J. Kuiper bestratingen

Tuin bestraten

Regenwater afkoppelen

Schutting plaatsen

J. Kuiper bestratingen 
E-mail Kuiper Bestratingeninfo@kuiperbestrating.nl
Telefoon Kuiper Bestratingen06 53106043

Meer dan 25 jaar kwaliteit in:

Tel.: 06 53106043
E-mail:
info@kuiperbestrating.nl

J. Kuiper Bestrating