Hovenierswerkzaamheden

Snoeien, bijknippen, beplanten of onderhoud van bomen en planten is wat wij graag voor u doen. Door onze ruim 25 jaar ervaring hebben we de meeste bomen en planten wel een keer voorbij zien komen. Daardoor weten we precies wat welke boom of plant nodig heeft of op welke plek in uw tuin de plant of boom het beste gedijt.

Tuin laten onderhouden

Wanneer u een mooie tuin heeft wilt u natuurlijk dat deze zo blijft. Er is tijd en kennis nodig om de tuin optimaal te houden. Bij het onderhouden van uw tuin kunt u bijvoorbeeld denken aan bemesten of  maaiwerk. Wat uw tuin ook nodig heeft, wij doen dit graag voor u. 

Hovenier voor de gehele tuin

Bij Kuipers hebben wij een passie voor tuinieren. We helpen bijvoorbeeld graag met het snoeien van bomen, hagen of planten. Naast de reguliere hovenierswerkzaamheden kunnen we ook een gehele tuinrenovatie voor u realiseren. Ook het aanleggen van een vijver of het bouwen van een tuinhuis hebben wij ervaring mee. We kijken graag naar het gehele plaatje!

Uw hovenier in Groningen, Drenthe en Friesland

Voornamelijk in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland zijn wij actief voor al uw hovenierswerkzaamheden. 

Vraag ons gerust naar welke hovenierswerkzaamheden we allemaal voor u kunnen uitvoeren. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Afspraak maken

Plan uw route naar J Kuiper Bestratingen

Hovenierswerkzaamheden laten uitvoeren door specialisten?

Vul vrijblijvend ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! De voorkeursdatum is voor een eventuele afspraak. Doe dit minimaal twee weken van te voren. 

J. Kuiper bestratingen

Hanzeweg 21
9636 HS Zuidbroek

 

Sitemap

J. Kuiper bestratingen

J. Kuiper bestratingen

Tuin bestraten

Regenwater afkoppelen

Schutting plaatsen

J. Kuiper bestratingen 
E-mail Kuiper Bestratingeninfo@kuiperbestrating.nl
Telefoon Kuiper Bestratingen06 53106043

Meer dan 25 jaar kwaliteit in:

Tel.: 06 53106043
E-mail:
info@kuiperbestrating.nl

hovenier