Tuinhuis

Tuinhuis op maat laten maken

Heeft u er wel eens over nagedacht een houten tuinhuis op maat te laten maken in uw tuin? Een tuinhuis brengt sfeer in uw tuin, kan als extra opslagplaats dienen voor uw fietsen, tuingereedschap etc., biedt zowel zomerse- als winterse gezelligheid met familie en vrienden, of natuurlijk een solitair plekje voor u alleen. Het kan allemaal, en nog meer!

Houten tuinhuis op maat laten maken

Een tuinhuis op maat laten maken doet u bij J. Kuiper Bestrating. Wij bouwen de meest prachtige houten tuinhuizen in de Noordelijke provincies, geheel naar uw wens, en zorgen voor veel plezier en comfort buitenshuis. Wacht niet langer en vul rechts het contactformulier in! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waarom persé een houten tuinhuis

Twijfelt u nog over of u voor hout moet kiezen? Wij begrijpen dit en helpen u graag door het bieden van elke feiten over houten tuinhuizen:

-    Hout heeft een isolerende werking. ’s Winters even koffie met de buren en rust van de kinderen? Prima mogelijk!
-    Hout heeft een natuurlijk en warme uitstraling. Uw tuinhuis ziet er esthetisch uit en vormt een prachtige toevoeging aan uw tuin.
-    Houten tuinhuizen zijn makkelijk te onderhouden.

Heel veel opties!

Een tuinhuis kan voor veel verschillende dingen worden gebruikt. Het spreekt dan ook voor zich dat u J. Kuiper Bestrating veel opties biedt als het gaat om design, grootte, dikte etc. Een tuinhuisje op maat, exact zoals u dat wilt, dat is dat wij u bieden. Wilt u er een comfortabel plekje van maken, waar iedereen gezellig met elkaar kan zitten? Wij houden rekening met zaken als ruimte en inrichting, zodat er straks optimaal van uw houten tuinhuis genoten kan worden!

Uw veelzijdige tuinexpert

Wij hebben door de jaren heen heel wat Noorderlingen blij gemaakt met de meest uiteenlopende tuinhuizen op maat en hebben veel ervaring. Wel zo handig als u vragen heeft en advies wilt. Ook voor het aanleggen van een vijver, het leeghalen van uw tuin en hovenierswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres!

Tuinhuis op maat in Groningen

Een tuinhuis op maat laten maken in Groningen en de omringende provincies doet u J. Kuiper Bestratingen. Met 25 jaar aan ervaringen bouwen wij snel en vakkundig een fraai houten tuinhuis, waar u nog tientallen jaren van kunt genieten. Wacht niet langer en maak geheel vrijblijvend een afspraak, door op de button te klikken en het contactformulier in te vullen.

Afspraak maken

Plan uw route naar J Kuiper Bestratingen

Tuinhuis op maat laten maken?

Vul vrijblijvend ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! De voorkeursdatum is voor een eventuele afspraak. Doe dit minimaal twee weken van te voren. 

J. Kuiper bestratingen

Hanzeweg 21
9636 HS Zuidbroek

06 53106043

Sitemap

J. Kuiper bestratingen

J. Kuiper bestratingen

Tuin bestraten

Regenwater afkoppelen

Schutting plaatsen

J. Kuiper bestratingen  
E-mail Kuiper Bestratingen info@kuiperbestrating.nl
Telefoon Kuiper Bestratingen 06 53106043

Meer dan 25 jaar kwaliteit in:

houten tuinhuis