Vijver laten aanleggen

Vijver die bij uw thuis past door specialist aangelegd

Wilt u een vijver aan laten leggen? Een vijver geeft een leuke sfeer aan uw tuin, echter is het aanleggen van een vijver een forse aanpassing. Het is daarom belangrijk om een juiste planning te maken, de juiste gereedschappen en goede mensen met de juiste kennis te hebben.

Wanneer kan de vijver het beste aangelegd worden?

De juiste tijd van het jaar om een vijver aan te leggen is in het voorjaar of het najaar. In deze tijden geef je de flora en fauna in je vijver het best de tijd om te wennen, te groeien en te bloeien in de nieuwe omgeving.

Soorten vijvers

Er zijn veel verschillende soorten vijvers. De vijver die bij u en uw tuin past, hangt van uw wensen af. Wilt u ook in de vijver kunnen zwemmen, wilt u een vijver met planten of een vijver met vissen? Wij zullen al uw eisen en wensen met u bespreken. 

Tuinvijver

In een tuinvijver of natuurvijver heeft u alleen planten. Met deze vijver geeft u uw tuin een natuurlijke uitstraling. Deze vijver heeft vele voordelen:

Siervijver

In een siervijver krijgt u een combinatie van vissen en planten. Deze vijver lijkt veel op de tuinvijver, maar er zijn een aantal verschillen. Zo moet er een filtersysteem toegevoegd worden, zodat uw vissen gezond blijven en het water helder blijft. Denk bij het uitkiezen van uw vissen aan wat de vissen eten. Kiest u namelijk voor vissen die planten eten, dan zal dit niet ten goede komen aan uw tuin. 

Zwemvijver

Met een zwemvijver heeft u twee gedeelten. Hier is een deel zonder planten, waar u in kunt zwemmen en een moerasplantengedeelte wat filterend werkt. Meestal zitten er geen vissen in een zwemvijver. Dit kan wel, maar meestal vinden de vissen en mensen die erin zwemmen dit niet prettig.

Heeft u liever een zwembad in uw tuin? Dit kunnen wij ook voor u verzorgen. Een afspraak met de specialisten van J. Kuiper Bestratingen? Neem direct contact met ons op en vul het formulier in!

Afspraak maken

Vijver aanleggen Kuiper

Plan uw route naar J Kuiper Bestratingen

Vijver laten aanleggen door specialist?

Vul vrijblijvend ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! De voorkeursdatum is voor een eventuele afspraak. Doe dit minimaal twee weken van te voren. 

J. Kuiper bestratingen

Hanzeweg 21
9636 HS Zuidbroek

 

Sitemap

J. Kuiper bestratingen

J. Kuiper bestratingen

Tuin bestraten

Regenwater afkoppelen

Schutting plaatsen

J. Kuiper bestratingen 
E-mail Kuiper Bestratingeninfo@kuiperbestrating.nl
Telefoon Kuiper Bestratingen06 53106043

Meer dan 25 jaar kwaliteit in:

Tel.: 06 53106043
E-mail:
info@kuiperbestrating.nl

vijver