Afwatering

Afwatering en drainage in Groningen

Bij J. Kuiper Bestratingen weten we als geen ander hoe belangrijk het is om je tuin of terrein goed te laten afwateren. Al kan het eindproduct van je project nog zo mooi zijn: als het water nergens heen kan, heb je er nooit lang plezier van. Ook wil je niet dat je droomcreatie doorzakt. Daarom kun je ook bij ons terecht voor diverse diensten voor afwatering en drainage.

Afwatering voor een gezonde tuin

Een goede afwatering van je tuin is onmisbaar voor een gezonde tuin. Als het water nergens heen kan, gaat dat ten koste van de groei van je planten of het gras. Op de langere termijn kan dit zelfs leiden tot schimmelvorming of verzakkingen. 

Bij J. Kuiper Bestratingen zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van afwateringssystemen. Ook bij de aanleg van nieuwe tuinen, nemen we dit mee in ons projectplan. Zo sta je nooit voor onnodige verrassingen. We helpen bij het graven van sleuven tot het plaatsen van de drainagebuizen.

Dit doen we met de afwatering

Afwatering en drainage kunnen we op verschillende manieren toepassen rondom je huis. We kunnen bijvoorbeeld hemelwaterafvoeren aanleggen en regenpijpen installeren. Ook kunnen we je tuin voorzien van grindkoffers, infiltratiekratten of een infiltratieput. Zo ben je niet alleen verzekerd van een gezonde tuin, maar draag je ook bij aan een duurzamere leefomgeving. 

Het maakt niet uit of je een nieuw project aangaat of je huidige tuin op de schop neemt. We kijken naar de situatie rondom je huis en welke mogelijkheden er liggen voor afwatering en drainage. We nemen de afwatering en drainage direct mee naar de tekentafel. Net zoals eventuele nieuwe schuttingen, een vijver of de bestrating. 

Afwatering en drainage nodig?

Ervaar je vaak wateroverlast of wil je een volledig nieuwe tuin vanaf het begin goed aanpakken? Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in en we nemen binnen een dag contact met je op. Weet je direct waar je aan toe bent.

Vrijblijvende afspraak inplannen?

Neem contact op!

Email

Stuur ons een mail om contact op te nemen!

info@kuiperbestrating.nl

Telefoon

Neem vrijblijvend telefonisch contact op om antwoord te krijgen op uw vragen.

+31 6 53 10 60 43

Op locatie

Wij kunnen bij u op locatie langskomen wanneer het schikt! Vul uw email adres in en wij nemen contact met u op.

Wil je in contact komen? Vul hieronder jouw mailadres in en dan nemen wij vrijblijvend contact op!
Verzenden
Door je aan te melden ga je akkoord met onze Privacybeleid en geef je toestemming om jou updates over ons bedrijf te sturen.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2022 Alle rechten voorbehouden. Website ontwikkeld door VIER.