Schutting plaatsen

Schutting plaatsen in Groningen

Een schutting plaats je om verschillende redenen. Je wilt meer privacy, een extra afscheiding creëren of simpelweg meer rust. Je kunt een lage schutting plaatsen om overheen te kijken, maar ook een hoge schutting om kinderen veilig in de tuin te laten spelen. De juiste schutting maakt je tuin helemaal af. Bij J. Kuiper Bestratingen zijn we onder andere gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen. Maar waar let je op?

Heb je een vergunning nodig voor het plaatsen van een schutting?

In de meeste gevallen is het niet nodig om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een schutting. Er zijn wel uitzonderingen. Sommige gebieden hebben een beschermd stadsgezicht. Op de meeste plekken mag een schutting niet hoger zijn dan 2 meter. Ga je voor een hogere schutting? Vraag de opties dan eerst na bij de gemeente waarin je woont.

Welke materialen zijn geschikt voor een schutting?

Schuttingen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Houten schuttingen zijn populair vanwege hun natuurlijke uitstralingen, terwijl betonnen schuttingen duurzamer zijn. Die hoef je minder vaak te onderhouden. Ook zijn er metalen schuttingen met rasters. Deze zijn gevoeliger voor regen. Welk materiaal je gebruikt hangt net af van de stijl waarvoor je gaat. Bij J. Kuiper Bestratingen plaatsen we alle soorten schuttingen.

Hoeveel kost het laten plaatsen van een schutting?

De kosten van het laten plaatsen van een schutting hangen af van verschillende factoren. Denk daarbij aan het gekozen materiaal, de hoogte en de lengte van de schutting. De kosten kunnen verder oplopen met extra opties als verlichting. We maken graag een offerte op maat voor je, waarin we al je wensen verwerken. Dit is ook een mooi moment om na te denken over het verder aanpakken van je tuin, zoals de bestrating of de afvoer van regenwater

Schutting plaatsen?

Is de tijd aangebroken om een nieuwe schutting te plaatsen? Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in en we nemen binnen een dag contact met je op. Weet je direct waar je aan toe bent.

Vrijblijvende afspraak inplannen?

Neem contact op!

Email

Stuur ons een mail om contact op te nemen!

info@kuiperbestrating.nl

Telefoon

Neem vrijblijvend telefonisch contact op om antwoord te krijgen op uw vragen.

+31 6 53 10 60 43

Op locatie

Wij kunnen bij u op locatie langskomen wanneer het schikt! Vul uw email adres in en wij nemen contact met u op.

Wil je in contact komen? Vul hieronder jouw mailadres in en dan nemen wij vrijblijvend contact op!
Verzenden
Door je aan te melden ga je akkoord met onze Privacybeleid en geef je toestemming om jou updates over ons bedrijf te sturen.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2022 Alle rechten voorbehouden. Website ontwikkeld door VIER.