Bestrating en onderhoud

Bestrating en onderhoud in Groningen

Bestrating heeft onderhoud nodig. Zodra de tuin is geëgaliseerd en de stenen gelegd zijn, geniet je lange tijd van het nieuwe pad of plein. Maar het leven in de achtertuin gaat gewoon door. Er groeit groen - onkruid - tussen de stenen en na langere tijd kunnen de stenen zelfs iets verzakken. Je hebt natuurlijk niet geïnvesteerd in de bestrating om het eindresultaat te laten verslonzen. J. Kuiper Bestratingen helpt je daarom, ook na het leggen, met het onderhouden van je bestrating. Maar wanneer doe je wat?

Hoe vaak moet je de bestrating onderhouden?

Het onderhoud van de bestrating is afhankelijk van verschillende factoren. De gebruikte stenen, de plek waar je woont en de weersomstandigheden spelen daarin mee. Over het algemeen is grondig onderhoud één keer per jaar nodig. Daarmee vergroot je de levensduur van je bestrating.

Mijn bestrating is verzakt: wat nu?

Is je bestrating verzakt? Dan kan dit verschillende oorzaken hebben. De ondergrond is niet goed voorbereid of er ligt te weinig zand onder de bestrating. J. Kuiper Bestratingen helpt je graag met het opnieuw leggen van de bestrating. We egaliseren de ondergrond goed en zorgen ervoor dat je bestrating er weer als nieuw bij ligt.

Wanneer is mijn bestrating aan vervanging toe?

Bestratingen gaan over het algemeen lange tijd mee. Het zijn nu eenmaal stenen. Toch kunnen de stenen na enige jaren gaan scheuren of barsten. Ook de kleur van de stenen vervaagt langzaam door het weer, onkruid en het eroverheen wandelen. Je bepaalt zelf wanneer je er klaar mee bent en de bestrating laat vervangen. We helpen je graag.

Tijd om je bestrating te onderhouden?

Bij J. Kuiper Bestratingen komen we graag bij je langs om je bestrating te onderhouden. We reinigen, repareren of vervangen je stenen pleintje, wandelpad of oprit met vakkundigheid. Gelijk de rest van de tuin aanpakken, zoals een nieuwe tuin of vijver? We denken graag met je mee. Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in en we nemen binnen een dag contact met je op. Weet je direct waar je aan toe bent. 

Vrijblijvende afspraak inplannen?

Neem contact op!

Email

Stuur ons een mail om contact op te nemen!

info@kuiperbestrating.nl

Telefoon

Neem vrijblijvend telefonisch contact op om antwoord te krijgen op uw vragen.

+31 6 53 10 60 43

Op locatie

Wij kunnen bij u op locatie langskomen wanneer het schikt! Vul uw email adres in en wij nemen contact met u op.

Wil je in contact komen? Vul hieronder jouw mailadres in en dan nemen wij vrijblijvend contact op!
Verzenden
Door je aan te melden ga je akkoord met onze Privacybeleid en geef je toestemming om jou updates over ons bedrijf te sturen.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2022 Alle rechten voorbehouden. Website ontwikkeld door VIER.