Tuinaanleg

Tuinaanleg in Groningen

Ga je thuis een nieuwe tuin aanleggen of zoek je als woningcorporatie een partij om meerdere tuinen te laten leggen? Bij J. Kuiper Bestratingen zijn we gespecialiseerd in tuinaanleg. We helpen je graag met het realiseren van je droomtuin. Of je voorkeur nu uitgaat naar een wilde tuin vol groen of een strak bestraat pleintje. Vertel met welke ideeën je rondloopt en we brengen ze voor je tot leven.

Van schets naar droomtuin

Met ruim 30 jaar ervaring in het aanleggen van tuinen, weten we je wensen te vertalen naar een tuin die bij je past. Allereerst gaan we met je in gesprek om te luisteren naar je ideeën. Vervolgens tekenen we de tuin voor je uit, zodat je een beter beeld krijgt. Pas als de schets klopt bij jouw droombeeld, gaan we aan de slag. Zo creëren we de perfecte tuin. Daarin is altijd ruimte voor bijvoorbeeld sierbestrating, een vijver of een schutting op maat. Geen vraag is voor ons te gek. 

Snel, flexibel en op maat

Op basis van je wensen en de schets, stellen we een offerte op maat voor je op. Daarin nemen we mee hoe lang we bezig zijn en welke producten we nog moeten aanschaffen. Gelukkig beschikken we over een eigen wagenpark met veel materieel. Daardoor kunnen we snel schakelen en beginnen zodra alle bouwmaterialen binnen zijn. Je droomtuin is dichterbij dan je denkt. 

Wanneer brengen we je droomtuin tot leven?

Ideeën voor een droomtuin? Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in en we nemen binnen een dag contact met je op. Weet je direct waar je aan toe bent.

Vrijblijvende afspraak inplannen?

Neem contact op!

Email

Stuur ons een mail om contact op te nemen!

info@kuiperbestrating.nl

Telefoon

Neem vrijblijvend telefonisch contact op om antwoord te krijgen op uw vragen.

+31 6 53 10 60 43

Op locatie

Wij kunnen bij u op locatie langskomen wanneer het schikt! Vul uw email adres in en wij nemen contact met u op.

Wil je in contact komen? Vul hieronder jouw mailadres in en dan nemen wij vrijblijvend contact op!
Verzenden
Door je aan te melden ga je akkoord met onze Privacybeleid en geef je toestemming om jou updates over ons bedrijf te sturen.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2022 Alle rechten voorbehouden. Website ontwikkeld door VIER.