Bestratingen

Bestratingen en sierbestrating in Groningen

De juiste bestrating zorgt voor de finishing touch van iedere tuin. Of je nu gaat wonen in een nieuwbouwwijk of aan de klus gaat op een bedrijventerrein: er hoort een mooi straatje bij. Dat straatje wil je niet zelf, maar door een professional laten leggen. De tegels moeten natuurlijk wel recht liggen. Ons team van vakmensen staat klaar om aan iedere tuinwens te voldoen. Zowel gemeenten, woningcorporaties als particulieren zijn welkom bij J. Kuiper Bestratingen.

Wat voor soort bestrating zoek je?

Of je nu een bestratingsproject hebt voor een bedrijventerrein, een kronkelpaadje in de achtertuin of iets daartussenin. J. Kuiper Bestratingen heeft de kennis en ervaring in huis om dat project uit te voeren. We hebben een groot wagenpark met eigen materieel. Zo kunnen we snel schakelen binnen het project. Of je nu waaltjes, klinkers of natuursteen wilt, we maken het voor je mogelijk. 

Bovendien zijn we niet alleen goed in het aanleggen van de bestrating, maar ook in het onderhouden ervan. Want laten we eerlijk zijn, niemand houdt van een verwaarloosd terras of een scheefliggende oprit. Laat ons het werk doen en geniet van een prachtige, goed onderhouden bestrating.

Meer dan alleen bestratingen

J. Kuiper Bestrating is ook gespecialiseerd in sierbestrating. Zo maken we van je tuin een paradijs waar je je thuis voelt. Een mooie, unieke tuin, om in tot rust te komen. Genieten van het buitenleven met een stoeltje in de zon of wandelend over een strategisch gelegd looppad. We zorgen dat de sierbestrating zo komt te liggen, dat alles klopt.

Wil je het project helemaal afmaken? We denken graag met je mee in het totaalplaatje. Naast (sier)bestratingen, zijn we ook gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen, afwatering en het leggen van vijvers. Alles om het project helemaal naar je hand te zetten.

Bestrating leggen?

Vind je het hoog tijd om eindelijk in actie te komen? Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in en we nemen binnen een dag contact met je op. Weet je direct waar je aan toe bent.

Vrijblijvende afspraak inplannen?

Neem contact op!

Email

Stuur ons een mail om contact op te nemen!

info@kuiperbestrating.nl

Telefoon

Neem vrijblijvend telefonisch contact op om antwoord te krijgen op uw vragen.

+31 6 53 10 60 43

Op locatie

Wij kunnen bij u op locatie langskomen wanneer het schikt! Vul uw email adres in en wij nemen contact met u op.

Wil je in contact komen? Vul hieronder jouw mailadres in en dan nemen wij vrijblijvend contact op!
Verzenden
Door je aan te melden ga je akkoord met onze Privacybeleid en geef je toestemming om jou updates over ons bedrijf te sturen.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2022 Alle rechten voorbehouden. Website ontwikkeld door VIER.