Over ons

J. Kuiper Bestratingen staat voor een breed aanbod aan diensten betreft uw tuinonderhoud, tuinaanleg, sierbestrating en afkoppelprojecten. Heeft u een opdracht wat u niet kan vinden op de site, neem ook dan contact met ons op en we gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Wij hebben een uitgebreid wagenpark met alle benodigde machines om de meest uiteenlopende klussen tot een groot succes te maken, en alles in eigen beheer wat resulteert in een snelle en kwalitatieve service.


J. Kuiper bestratingen is een familiebedrijf wat bestaat uit vader Jacob en 2 zonen. Met al ruim 25 jaar ervaring en een vaste groep tevreden klanten bent u verzekerd van een kwalitatieve uitvoering van uw werkzaamheden. Kwaliteit en service vinden we erg belangrijk. Mocht u een keer niet tevreden zijn ook dan horen wij het graag zodat we er wat aan kunnen doen.

We zitten gevestigd in Zuidbroek. Een plaats in de gemeente Groningen. We doen vele opdrachten in het Noorden van Nederland. Maar veel is in overleg mogelijk. We komen graag bij u langs maar u bent ook van harte welkom bij ons.

Een afspraak maken voor een nieuwe tuin of bestrating

Graag u uw oprit of tuin laten bestraten of een nieuwe tuin laten aanleggen door J. Kuiper bestratingen? Neem direct contact op door op de button hieronder te klikken. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Hier zijn wij zeer flexibel in. Daarnaast kunt u ook mailen naar: info@kuiperbestrating.nl of bellen naar: 06 53106043.

Direct contact opnemen

Plan uw route naar J Kuiper Bestratingen

Vraag of afspraak maken?

Vul vrijblijvend ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op! De voorkeursdatum is voor een eventuele afspraak. Doe dit minimaal twee weken van te voren. 

J. Kuiper bestratingen

Hanzeweg 21
9636 HS Zuidbroek

 

Sitemap

J. Kuiper bestratingen

J. Kuiper bestratingen

Tuin bestraten

Regenwater afkoppelen

Schutting plaatsen

J. Kuiper bestratingen 
E-mail Kuiper Bestratingeninfo@kuiperbestrating.nl
Telefoon Kuiper Bestratingen06 53106043

Meer dan 25 jaar kwaliteit in:

Tel.: 06 53106043
E-mail:
info@kuiperbestrating.nl

J. Kuiper Bestrating