Rioolwerkzaamheden

Rioolwerkzaamheden in Groningen

Het riool is je onzichtbare vriend, totdat er problemen optreden. Een goed werkend riool is belangrijk voor je woning of bedrijfspand. Het zorgt voor de juiste afvoer van regen- en afvalwater en voorkomt dat er problemen ontstaan, zoals verstopping en lekkage. Bij J. Kuiper Bestratingen zijn we gespecialiseerd in het aanleggen, vervangen en repareren van rioleringen. Zo zit je straks niet in de nare luchtjes.

Riolering aanleggen

Bij de aanleg van een riool komen verschillende werkzaamheden kijken. Dat begint met het in kaart brengen van de juiste afvoerlijnen en het graven van sleuven. Daarna plaatsen we het riool en sluiten we deze aan op het bestaande afvoersysteem. We werken met de beste materialen en technieken. Daarmee zorgen we ervoor dat je riool jarenlang goed blijft werken.

Riolering vervangen

Het is lastig te zeggen hoe lang een riolering precies meegaat. Tientallen jaren moet in ieder geval lukken. Toch komt er altijd een moment waarop de riolering aan vervanging toe is. Het systeem is bijvoorbeeld verouderd of de leidingen zijn regelmatig verstopt. Ook voor het vervangen van je riolering ben je welkom bij J. Kuiper Bestratingen. We verwijderen je oude leidingen, plaatsen nieuwe en sluiten ze aan op het systeem.

Riolering repareren

Werkt je riolering helemaal niet meer? Dan wil je zo snel mogelijk geholpen worden. De riolering hoeft niet altijd vervangen te worden. In de meeste gevallen gaat het om een klein defect, die we na een grondige inspectie achterhalen. Vervolgens zetten we onze kwaliteit en vakmanschap in om het lek te dichten. Geniet snel weer van een optimaal rioleringsysteem. Dat is prettig voor iedereen.

Vrijblijvende afspraak inplannen?

Neem contact op!

Email

Stuur ons een mail om contact op te nemen!

info@kuiperbestrating.nl

Telefoon

Neem vrijblijvend telefonisch contact op om antwoord te krijgen op uw vragen.

+31 6 53 10 60 43

Op locatie

Wij kunnen bij u op locatie langskomen wanneer het schikt! Vul uw email adres in en wij nemen contact met u op.

Wil je in contact komen? Vul hieronder jouw mailadres in en dan nemen wij vrijblijvend contact op!
Verzenden
Door je aan te melden ga je akkoord met onze Privacybeleid en geef je toestemming om jou updates over ons bedrijf te sturen.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2022 Alle rechten voorbehouden. Website ontwikkeld door VIER.